Bohagsflytt

VI ERBJUDER PRIVATFLYTT/BOHAGSFLYTT

Våra priser för privat-/bohagsflytt

För att underlätta för dig har vi tagit fram skräddarsydda flyttpaket. Paketen inkluderar personal som sköter all flyttning och transport, samt att det ingår ett avbokningsskydd. Det som skiljer sig åt mellan paketen är antalet anställda och timmar, samt hur stor lastbil som behövs. I övrigt är priset inkluderat med moms och rutavdrag i flyttpaketen.

Alla flyttpaket kan utökas efter behov

Vilket paket du än väljer går det att utöka på ett eller annat sätt, mot en viss avgift. Är det en flytt som görs med tung lastbil tillkommer en extra summa per mil som körs utanför Göteborg. Skulle du behöva flytta ett piano tillkommer det en avgift. För litet piano: 500kr (under 120cm), stort piano: 1000kr (över 120cm). Priserna är samma för alla privata flyttpaket.

Flyttexpressen
Flyttexpressen
Flyttexpressen

Privatflytt och bohagsflytt för privatpersoner

Skulle du behöva flytta så är vi ett företag i Göteborg, Borås, Jönköping, Växjö, som utför allt inom privatflytt och bohagsflytt. Vi sköter allt som har att göra med flyttningen, så som packning, emballering, bortforsling, samt monteringen av tavlor och plus annat som ingår i en flyttning allt helt efter ert behov.

För att du ska känna dig helt säker under din privatflytt och bohagsflytt, har vi en totalförsäkring genom försäkringsbolaget If Försäkringar. Dessutom följer vi alla föreskrifter enligt Bohag 2010, som innebär allmänna bestämmelser för flyttning åt konsumenter. Denna överenskommelse har fastställts mellan Sveriges Möbeltransportörers Förbund och Sveriges Åkeriföretaget på ena sidan och Konsumentverket på andra sidan.

RUT-avdrag

Genom att anlita oss för flyttning av dina privata saker och bohag, får du en flyttning som är både trygg och säker, men framför allt bekväm och till ett mycket bra och överkomligt pris. Sedan den första augusti 2016 gäller även RUT-avdrag när du anlitar tjänster för privatflytt och bohagsflytt. Det innebär att om din flytt uppfyller kraven för ett RUT-avdrag, betyder det att du endast betalar hälften (50 %) av vad flytten egentligen skulle ha kostat. Skulle ansökan om RUT-avdraget avslås, får du en faktura på resterande beloppet för flytten som vi har gjort åt dig.

Frågor? Kontakta oss!

Du kan nå oss via mejl 24/7 eller per telefon varje vardag under kontorstid. Vi svarar på dina frågor så fort som möjligt. Vet du redan att du vill anlita oss för din privatflytt / bohagsflytt kan du fylla i vårt bokningsformulär så återkommer vi med en bekräftelse på bokningen snarast möjligt. Skulle du undra över något men inte vill kontakta oss hittar du svaren på de flesta vanligt förekommande frågorna i våra frågor & svar. Tveka inte att kontakta oss, du kommer alltid i första hand för oss!

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com