Flyttstädning

VI ERBJUDER FLYTTSTÄDNING

Vår flyttstädning

Att byta bostad är oftast en stor händelse i ens liv. Det är mycket som ska ordnas, packas och städas ur innan man lämnar bostaden för att flytta in i den nya. Även om det kan vara mycket roligt och spännande att flytta, så kan en flytt även bära med sig en hel del stress. Genom att anlita hjälp med din flyttstädning kan du fokusera på andra saker och få mer tid över för packning eller t.ex. att faktiskt släppa allt som har med flytten att göra för en liten stund.

Kunskap och erfarenhet

Hos oss får du inte bara personal som har kunskap och erfarenhet av flyttstädning, utan även riktigt bra priser. Vi erbjuder flyttstädning för så lite som 35 kronor per kvadratmeter (efter RUT). Fönsterputsning ingår i flyttstädningen och är inkluderat i det pris som man får när man bokar eller beställer en offert. Vill man däremot ha hjälp med städning av balkong, inglasad balkong eller altan så tillkommer en kostnad på 400 kronor. För att städningen ska bli så bra som möjligt är det viktigt att hemmet är så urplockat som möjligt. Ju fler fria ytor som finns, desto lättare kommer det bli att utföra ett garanterat bra resultat. Glöm heller inte bort att meddela oss vid bokning om det finns några känsliga ytor i hemmet som inte tål rengöringsmedel eller vatten, t.ex. känsliga golv, fönsterbrädor eller ytor i porösa material.

Ta hjälp av Flyttexpressen för er flyttstädning

Nuförtiden är det mer en standard än en ovanlighet att människor väljer att ta hjälp med flyttstädningen. För att en flyttstädning ska bli så bra som möjligt behöver man ha vetskap om vilka moment som bör ingå. Det kan gälla allt från fönsterputs, rengöring av golvbrunn, VVS-rör och mycket mer. Om man redan befinner sig i en stressig situation är det inte helt omöjligt att man faktiskt glömmer bort en del, vilket kan leda till problem för den nya ägaren/hyresgästen eller att man behöver städa om.
I Göteborg sker ständigt byten av boenden och nya köp av lägenheter eller hus. Vi står alltid redo för att hjälpa dig med din flyttstädning när helst du behöver. Till skillnad från många andra städföretag tar vi betalt per kvadratmeter, vilket betyder att du som kund inte behöver betala mer om ett städmoment tar längre tid än planerat att utföra. På så sätt kan du vara säker på att du vet om vilket pris du i slutändan kommer behöva betala och slipper oroa dig för plötsliga prisförändringar.

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com