Företagsflytt

VI ERBJUDER FÖRETAGSFLYTT/KONTORSFLYTT

Våra priser för företagsflyttpaket

För att det ska bli bekvämt och tryggt för dig och framför allt få ett mycket bra pris, erbjuder vi olika paketpriser som du kan välja. Du väljer det paket som passar dig och dina behov bäst på ett enkelt och smidigt sätt. Naturligtvis är vi flexibla och det går att utöka flyttpaketen utifrån dina behov. I paketen ingår det ett visst antal personal som sköter flyttningen och ett visst antal av timmar som flyttningen ska genomföras inom. Dessutom ingår det transport, avbokningsskydd och det går också att utöka flyttpaketen.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka in en flytt för företag eller kontor kontakta oss gärna via telefon eller kontaktformulär. Vi återkommer inom det snaraste med svar på din/dina frågor eller bekräftar din bokning av en flytt, vi har öppet varje vardag. Annars kan du alltid fylla i vårt bokningsformulär när du har bestämt dig för vilken dag och tid du vill få flytten genomförd.

Flyttexpressen
Flyttexpressen
Flyttexpressen

Vi hjälper dig med kontorsflytten

Vi är ett företag som finns i Göteborg, Borås, Jönköping, Växjö, och vi utför allt inom företagsflytt och kontorsflytt. I flytten ingår: Emballering, Packning, Bortforsling, Montering Vi sköter allt det praktiska med planering, packning och utförande, så du kan bara luta dig lugnt tillbaka och låta oss sköta vårt jobb och din flyttning.

För att du och ditt företag ska känna dig trygg och säker under genomförandet av flyttningen, har vi en totalförsäkring hos If Försäkringar. Dessutom har vi stor erfarenhet av flyttning inom företag och kontor eftersom vi har varit verksamma inom flytt ända sedan 2001. Vi utför flyttningar i Skåne med omnejd, men har fasta flyttpriser till både Stockholm och Göteborg.

Vår personal har ID06 så vi kan flytta in eller ut från nybyggnationer och ombyggnationer utan extra problem för er. Vi erbjuder er hjälp med allt från att bära gips, vitvaror, etc till att vara hantlangare på tak eller liknande. Vi har egna hjälmar, varselvästar och skyddsskor. Kontakta oss för mer information!

Anlita oss inför din företagsflytt

I och med du anlitar oss för att genomföra en företagsflytt eller kontorsflytt, garanterar vi att vi kommer ge dig en effektiv, lönsam och trygg upplevelse. Vi följer de normer och föreskrifter som finns inom flyttbranschen, men först och främst är vi seriösa och punktliga!

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com