Magasinering

VI ERBJUDER MAGASINERING/FÖRVARING

Magasinering för både privatpersoner & företag

Behöver ni extra plats eller magasinering mellan boende långvarigt eller kortvarigt? Inga problem! Vi löser alla era behov i våran lokal på hela 1000 kvadratmeter som är uppvärmd och larmad via Securitas. Det ska kännas tryggt och bra att magasinera sina möbler och därför utgår vi alltid från ditt behov när du kommer till oss.

Fördelar med magasinering

Billigare Cirka 50-70% billigare än andra typer av förvaring! Tryggt & säkert i uppvärmd lokal ovan mark som är larmad med åtgärd! Era saker blandas aldrig med andras de står i våra slutna magasinboxar! Boxarna staplas 2 i höjd vilket betyder lägre kvm kostnad och att ni sparar pengar!

Flyttexpressen
Flyttexpressen
Flyttexpressen

Extra kostnader?

Om vi flyttar in/ur ert gods tillkommer ingen extra avgift för hantering utav boxarna.
Önskar ni själva att komma och hämta/lämna gods i era magasinerade boxar är det inga problem. Det kostar 250kr per box ni vill ha fram. Ni kan betala med kort, swish eller kontant samt på er månadsfaktura om ni flyttar in.
Det finns inga dolda kostnader i priset. Vi kan erbjuda en extra försäkring om det är något som du önskar. Detta kan vara om man till exempel förvarar värdesaker som man vill skydda värdet på. Annars täcks magasinering av den vanliga hemförsäkringen som ni har se bar till att prata med ert försäkringsbolag så de vet ni magasinerar ert gods. Hos oss ska det vara så enkelt som möjligt att magasinera samtidigt som vi vill erbjuda dig som kund den bästa möjliga servicen. Då vi staplar boxarna på höjd använder vi ytan på bästa och mest effektiva sätt vilket ger dig som kund mer valuta för pengarna.

Vår lokal ligger i Göteborg, Växjö, Borås, Jönköping

Ibland måste man av någon anledning magasinera hela eller delar av sitt bohag, exempelvis mellan bostäder eller om man vill prova bli sambo. Det är inte alltid man i förväg vet hur länge man har för avsikt att magasinera sina saker, därför har vi ingen bindningstid. Vi förvarar allt från kontorsmaterial till privat möblemang för privatpersoner och företag. Det är upp till dig hur pass länge du vill magasinera. Vi har som sagt ingen bindningstid och vi har sett till att det ska vara förmånligt för dig att kunna magasinera dina egendomar under längre tid. Man vet aldrig när något förändras och därför kan du ha ett löpande kontrakt som gör att du kan plocka ut din egendom utan att behöva betala för tid som du inte magasinerar. Sedan finns det särskild förvaring för dig som har motorcykel som du vill vinterförvara. Det kan dock finnas begränsade platser till dessa så va ute i god tid.

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com