Pianoflytt

VI ERBJUDER PIANOFLYTT

Behöver du hjälp med pianoflytt eller flygelflytt?

Ett piano eller en flygel är en tung och känslig klenod som kräver att den som ska flytta klenoden har både utrustningen och styrkan som krävs för flytten. Inte sällan har instrumentet köpts in för stora summor eller så har det ärvts och har därmed ett högt emotionellt värde. Oavsett hur just din situation ser ut så vill vi hos Flyttexpressen försäkra dig om att vi hanterar ditt piano eller din flygel med största respekt och professionalism.

Våra pianopaket

Vi flyttar flyglar och pianon inom Göteborg, Borås, Jönköping och Växjö men vi kör även i övriga Sverige om så önskas. Om du behöver hjälp med flygel- eller pianoflytt så bör du ta en titt på vårt pianopaket, vilket finns i flera prisklasser beroende på hur stort pianot eller flygeln är. Du kan känna dig trygg med att ditt instrument är i goda händer hos oss på Flyttexpressen och du ska veta att alla våra flyttpaket kan utökas efter dina behov.

Flyttexpressen
Flyttexpressen
Flyttexpressen

Risker vid flytt av flyglar och pianon

När det kommer till att flytta ett piano eller flytta en flygel så finns där flera risker inblandade i processen och ärligt talat så finns det en hel del som kan gå fel. Den kanske största risken är att pianot eller flygeln blir skadad på grund av dess otymplighet och det krävs därmed en varsam hand för att undvika skador i möjligaste mån. Vi hos Flyttexpressen råder dig alltid att undvika flytten av ett piano eller en flygel själv och vi tycker också att det är klokt om du håller dig borta från oseriösa flyttfirmor som saknar rätt utrustning och kunnighet.

Några av de saker som kan gå fel under en pianoflytt eller när du ska flytta en flygel är:

Att pianot eller flygeln kan skadas.- Att klenoden kan bli ostämd.- Att du eller någon annan skadas.- Att den otympliga hanteringen leder till skador på både klenoden och olika utrymmen i fastigheten.

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com