Frågor/Svar

HÄR HITTAR DU SVAR PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA VI FÅR

Viktig information

Vår personal jobbar med flytt av olika slag dagligen vilket innebär att de måste hålla raster och äta lunch så att de orkar med att hålla ett bra tempo så att du som kund blir nöjd! Givetvis betalar ni inte för våra raster. Oftast håller vår personal frukost samt lunchrast. När vår personal lämnar vårt kontor börjar de att jobba för er. När vår personal parkerar bilen vid vårt kontor så slutar de att jobba för er. Tiden räknas alltså från och till vårat kontor på Företagsvägen 30 i Arlöv. Helgpriser & övertid Efter klockan 16.30 tillkommer övertid med 50% tillägg på våra priser. På helger och röda dagar tillkommer 100% tillägg på våra priser.

Betalning – Tryggt, säkert och enkelt!

Vi tar primärt betalning med Swish! Swish nummer: 1234946216 Vi erbjuder även 10 dagars faktura till privatpersoner och 20 dagar till företag, uc kommer att tas detta kostar då 50kr per faktura. Ni kan även använda QR-koden nedan för betalning på swish.

Vi har börjat erbjuda fasta priser i Göteborg, Borås, Växjö och Jönköping. Bostäder belägna på markplan exempelvis villa,radhus etc med parkering max 10 meter från dörren kostar 60kr/kvadraten. Lägenhet med trappa, hiss eller långt att gå kostar 90kr/kvadraten. Minsta debitering 50kvadrat. Priserna är inklusive moms och efter rutavdrag. Fast pris gäller endast om ert bohag är packat och klart när vår personal kommer. Se Material & Packtips för tips. Vi erbjuder självklart fastpris på hela flyttuppdrag med packning etc. Kontakta oss för prisuppgift.
Att flytta inom Göteborg, Borås med omnejd går i regel på en dag. Vi erbjuder även packning, demontering samt avyttring i samband med flytt. Självklart erbjuder vi endast enstaka tjänster som exempelvis avyttring av dödsbo.
Vi är helt ansvarsförsäkrade och denna försäkring har vi genom If Försäkringar. Läs gärna mer på deras hemsida.
Vi flyttar oftast inom Västra Sverige. Men kör regelbundet till både Göteborg och Växjö samt övriga städer. Vi erbjuder fast pris till Stockholm med lätt lastbil upp till 22 kubik för 12500kr ink moms efter rutavdrag. Göteborg med lätt lastbil upp till 22 kubik för 8500kr ink moms efter rutavdrag.
Ett bra tips är att kolla omdöme på internet samt kolla i ert kontaktnät. Ni kan läsa lite om oss Reco.
Vi flyttar självklart dessa otympliga instrument och prydnadsmöbler. Vi har rätt utrustning och kompetens för denna typ av flytt. Tänk på att om det inte är i samband med flytt så har man inte rätt att nyttja rutavdraget vid flytt av enstaka möbel.
Transport av föremål som kan vålla skada på person eller egendom såsom brandfarliga, explosiva, frätande eller illaluktande ämnen, vapen och ammunition mm. För mer information se: Allmänna Bestämmelser för Bohagsflytt Allmänna Bestämmelser för Kontorsflytt
Det är oftast lugnast mitt i månaden.
Enligt yrkestrafiklagen får yrkesmässig trafik endast bedrivas av den som har trafiktillstånd. Detta kan du kontrollera på transportstyrelsen.
Efter utförd flytt med kort, swish eller via faktura.
Vi har magasin boxar på 10 kubik där ni kan förvara ert arvegods eller saker som ni inte vill göra er av med. Kort eller lång tid väljer ni själv. Det kostar 600kr per box och månad. Tänk på att det är eran hemförsäkring som täcker ert gods. Vi har larm via Securitas direkt med väktarutryckning samt kameraövervakning.
Ja, Men ni är dock själva ansvarig för saker som ni har packat själv. Allmänna Bestämmelser för Bohagsflytt
Det bästa är om du har kvar kartongen. Har ni inte det så säljer vi lämpligt emballage. Vi har så klart flytt filtar som den kan svepas in i under flytt.
Det bästa är om ni tömmer samtliga skåp och lådor, de flesta möbler idag klarar inte av att transporteras med innehåll.
Har ni inte möjlighet att fixa det innan så hjälper vi er gärna. Vi har krympplast som vi kan emballera era sängar med. Bäddmadrasser och liknande läggs i sopsäckar.
Mindre växter och blommor packas ned i flyttkartonger med locken öppna. Större växter flyttas som de står i krukor. Vi gör vårt yttersta och hanterar dina växter med största omsorg, men tyvärr så kan vi inte garantera att de klarar kyla och värme växlingar vilket innebär att vi inte kan ansvara för dem.
Mindre växter och blommor packas ned i flyttkartonger med locken öppna. Större växter flyttas som de står i krukor. Vi gör vårt yttersta och hanterar dina växter med största omsorg, men tyvärr så kan vi inte garantera att de klarar kyla och värme växlingar vilket innebär att vi inte kan ansvara för dem.
Om möjligt transportera detta själva. Om inte möjlighet finns så meddela arbetsledaren om att ni har extra dyrbart gods.
Ja, Vi gör vårt yttersta för att maten ska klara sig. Packa om möjligt i kylväskor.
Dessa flyttar ni om möjligt innan eller efter flyttlasset. Vi tar självklart fågelburar, akvarie etc vid behov. Djuren i sig har ni i transportbox under tiden.

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com