Tung Lyft

VI ERBJUDER TUNGA LYFT

Tunga lyft?

Flyttexpressen är experter på att flytta vapenskåp, dokumentskåp, säkerhetsskåp, kassaskåp, piano och flygel. Att flytta tunga föremål klassas som tunga lyft eftersom de både är tunga och ofta väldigt otympliga. Det här gör att vi avråder både dig som privatperson och företag att utföra tunga lyft på egen hand. Istället bör du alltid anlita en flyttfirma som har den rätta erfarenhet, kompetensen och utrustningen. Flyttexpressen har givetvis vad som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Vi hjälper dig med:

Pianoflytt - Flytt av flygel - Flytt av kassaskåp - Flytt av säkerhetsskåp - Flytt av dokumentskåp - Flytt av vapenskåp

Våra flyttpaket

Du kan välja bland våra flyttpaket om du vill ha hjälp med tunga lyft som att flytta kassaskåp och vapenskåp och du kan då välja precis det paket som passar din situation bäst. Du bör veta att alla våra flyttpaket kan utökas utefter dina behov, Vi kan självfallet också hjälpa dig med endast bärhjälp om det skulle vara så att du endast önskar flytta din tunga egendom från ett rum till ett annat eller från en våning till en annan.

Flyttexpressen
Flyttexpressen
Flyttexpressen

Trygga och säkra tunga lyft med Flyttexpressen

Tyngden och formen på till exempel vapenskåp, kassaskåp och flyglar gör att de kan vara väldigt knepiga att flytta. Om det tunga lyftet dessutom ska ske från en lägenhet eller ett kontor med endast trappor eller hiss så blir det oftast stora problem. Hur får du till exempel ned ett piano från tredje våningen i ett trångt trapphus utan att det skadas eller utan att du själv och dina medhjälpare skadas? Det är inte det lättaste utan erfarenhet och därav är det alltid klokt att anlita någon som har gjort det många gånger förr. Givetvis kan olyckor ändå ske men du kan vara trygg med att vi har alla försäkringar ifall där uppstår skador på person eller egendom. Vi har också nödvändig utrustning för att kunna utföra tunga lyft och bära dessa på ett korrekt, säkert och effektivt sätt.

© 2021 FlyttExpressen. Alla rättigheter förbehållna.

www.flyttexpressen.com